Заподозреният за извъшител на дължал 2000 лева на жертвата.  Това стана

...
Заподозреният за извъшител на дължал 2000 лева на жертвата. 
Това стана
Коментари Харесай

Дълг от 2000 лева довел до бруталното убийство в центъра на София

Заподозреният за извъшител на дължал 2000 лв. на жертвата. 

Това стана ясно от думите на шефа на Столична дирекция на вътрешните работи старши комисар Любомир Николов на ексклузивен брифинг. Той посочи, че двамата са били в трайно другарски връзки , като са имали проекти за общ бизнес с криптовалута

41-годишният мъж е погубен, откакто е бил ударен с корав предмет , сходен на гира в задната част на главата на 8-и против 9 август. За момента арестуваният за убийството не признава , че е направил закононарушението. 

От прокуратурата разясниха, че сега той е арестуван за 72 часа с разпореждане, като следва съдът да прегледа мярката му за неотклонение и да реши дали да го остави за непрекъснато в ареста.

„ Софийската градска прокуратура управлява следствието за осъществено ликвидиране като в началото досъдебното произвеждане е било за похищение на 11 август. Разпитан е непосредствен на убития мъж, който е декларирал пред проверяващите органи, че от 8 август вечерта е нямал контакт с него и се е тормозил да не се е случило нещо “ , съобщи заместник-градският прокурор Христо Кръстев .

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР